Terug naar alle evenementen

Boekpresentatie jeugdthriller Afslag Zuid- Eva Burgers

  • Boekhandel Van der Meer 1 De Keuvel Noordwijk, ZH, 2201 JN Netherlands (kaart)

Eva Burgers is te gast om haar nieuwe jeugdthriller Afslag Zuid feestelijk te presenteren. Afslag Zuid speelt zich af in een Nederlands kustdorp en gaat over een hechte groep vrienden. Er is een misdaad die moet worden opgelost, maar het politiekorps laat het afweten. Er zit niks anders op dan dat Rebel en haar drie vrienden zich zelf met de zaak gaan bemoeien. Eva beantwoordt graag al jouw vragen en signeert haar boek.
Heb je een hele goede vraag voor Eva, stel hem deze middag zelf of stuur 'm in per mail info@boekhandelvandermeer.nl Met jouw vraag maak je kans op een gesigneerd exemplaar van Afslag Zuid!

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag even reserveren

Met veel vaart en spanning schreef Eva Burgers opnieuw een eigentijdse jeugdthriller. Haar aansprekende personages, verrassende plotwendingen en toegankelijke stijl zorgen dat je dit boek, net als haar vorige jeugdboeken, in een ruk wilt uitlezen.

Haar uitgever Wanda Gloude interviewt Eva over haar jeugdthrillers, politiewerk en wat schrijven voor de jeugd anders maakt dan voor volwassenen - Eva bracht vorig jaar haar eerste thriller voor volwassenen Stil uit.

 

Latere gebeurtenis: 3 oktober
Meet & greet Eva Burgers bij Bruna in Dronten